16.11.2016 Varte lähti pilottikäyttäjänä mukaan JD-Tuotannonhallinta Plus -ohjelmiston kehittämiseen

evry-logo_rgb_word

 

Varte Oy lähti mukaan EVRY Jydacomin uudistetun JD-Tuotannonhallinta Plus -ohjelmiston pilottivaiheeseen. Pilotointi on luontevaa Vartelle, sillä yritys haluaa pysyä kehityksen kärjessä ja olla mukana vaikuttamassa uuden ratkaisun ominaisuuksiin.

Markku Mäkelä 1 rajattu

Varte on jo pitkään käyttänyt EVRY Jydacomin rakennusalalle tarkoitettuja ohjelmistoja, muun muassa tuotannonhallinnan, taloushallinnon, laskujenkäsittelyn ja tuntiseurannan ratkaisuja.

”Näin laajaa ohjelmistopakettia ei oikeastaan mikään muu yritys pysty rakennusalalle toimittamaan. Yhteistyömme EVRY Jydacomin kanssa on myös aina sujunut vaivattomasti”, sanoo työpäällikkö Markku Mäkelä Vartelta.

Pilottikäyttäjä kehityksen eturintamassa

Kun EVRY Jydacomin uuden JD-Tuotannonhallinta Plus -ohjelmiston pilotointi alkoi, Varte halusi mukaan.

Halusimme osallistua ohjelmiston kehittämiseen ja vaikuttaa esimerkiksi raporttien ja listausten sisältöön. Lisäksi halusimme tietysti saada uudet ominaisuudet käyttöön mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti”, Mäkelä kertoo.

Vartessa on pyritty kehittämään työmaaraportointia, ja JD-Tuotannonhallinta Plus tarjoaa uusia ja aiempaa helpompia työkaluja raporttien pohjaksi ja niiden hallitsemiseen. Erityisen innokkaasti yritys testaa uusia graafisia esitysmahdollisuuksia. Pilotoinnin aikana Vartelle on kertynyt joitakin toiveita juuri raportteihin ja tulosteisiin sekä niiden ulkoasuun liittyen.

”Olemme keskustelleet kehitysajatuksistamme EVRY Jydacomin väen kanssa, ja toiveemme ovat kuulemma järkeviä ja toteutettavia. Kaikissa ohjelmistoissa on aina jonkin verran rajoitteita, jotta ne olisivat riittävän yleispäteviä laajaan käyttöön. EVRY Jydacomilla on kuitenkin ollut halua ja kykyä räätälöidä ohjelmistojaan toiveidemme mukaan. Yhteistyö EVRY Jydacomin kanssa on erittäin ammattimaista ja helppoa, koska siellä tunnetaan rakennusala ja suomalaisten rakennusyritysten tarpeet niin hyvin”, Mäkelä sanoo.

 

JD-Tuotannonhallinta Plus on entistä käyttäjäystävällisempi

Varte valitsi JD-Tuotannonhallinta Plussan pilottikäyttäjiksi sellaisia työmaita, joilla ollaan innostuneita uuden oppimisesta ja toiminnan kehittämisestä. Kun ohjelmisto on kunnolla ajettu sisään, se tulee automaattisesti kaikkien uusien työmaiden käyttöön.

JD-Tuotannonhallinta Plus on työmaiden keskeinen ohjelma: se kertoo tulot ja menot, tehdyt työtunnit, maksetut palkat, raaka-aineiden ja alihankinnan kustannukset sekä nyt myös lisä- ja muutostyöt, jotka ovat jokaiselle rakennusliikkeelle äärimmäisen tärkeä asia. Ne löytyvät hallitusti yhdestä paikasta.”

Uuden ohjelmistoversion käyttöönotto sujui nopeasti. Varte odottaa JD-Tuotannonhallinta Plussan myös tehostavan liiketoimintaansa.

”Ohjelmiston käytettävyyden merkittävä parantuminen säästää jatkossa aikaa, mutta entistä parempi käyttömukavuus myös tekee hommasta pikkuisen hauskempaa. Tulo- ja menoennusteiden graafiset kuvaajat ja monipuoliset listaus- ja tulostusmahdollisuudet auttavat meitä tekemään tarkempia ja luotettavampia ennusteita työmaiden taloudesta”, toteaa Markku Mäkelä.

Varte haluaa pysyä kehityksen etulinjassa, koska muutos on väistämätöntä mutta helpommin hallittavissa hyvillä ohjelmistoilla.

”Järjestelmäkehitys on meillä jatkuvaa, sillä rakennusalalle tulee koko ajan lisämääräyksiä ja -ohjeita. Nyt lisääntymässä ovat erilaiset yhteistoimintahankkeet, joissa tilaaja pystyy halutessaan milloin tahansa näkemään kaikki kustannukset. Tämä pystytään hoitamaan uudella JD-Tuotannonhallinta Plussalla, mutta tulevaisuudessa eteen tulee varmasti taas uusia tarpeita.”

EVRY FINLAND: https://www.evry.com/fi/asiakkaat/varte-oy-lahti-pilottikayttajana-mukaan-jd-tuotannonhallinta-plus–ohjelmiston-kehittamiseen/

 

 

Lisätiedot:

Tuotantojohtaja Kai Heiskanen, kai.heiskanen@varrte.fi 0440 266 945