Saunalahdenheikki – Aloita haaveilu!

Kerro meille kotihaaveistasi ja tutustu Saunalahdenheikkiin!

Sen juuri omiin tarpeisiin sopivan ja omaa onnellisuutta tukevan kodin löytäminen lähtee liikkeelle haaveilusta. Minkälaisia ominaisuuksia sinun unelmiesi asunnolla tulee olla? Kerro meille haaveistasi alla olevalla lomakkeella ja tutustu uuteen, parhaillaan suunnitteilla olevaan Saunalahdenheikkiin.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Espoon Saunalahdenheikin huoneistojen pohjakuvat ovat parhaillaan suunnitteluvaiheessa. Voit tutustua alustavaan yksiöiden pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Espoon Saunalahdenheikin huoneistojen pohjakuvat ovat parhaillaan suunnitteluvaiheessa. Valitse alta oma suosikkisi alustavista kaksioiden pohjaratkaisusta ja kerro meille, miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Espoon Saunalahdenheikin huoneistojen pohjakuvat ovat parhaillaan suunnitteluvaiheessa. Valitse alta oma suosikkisi alustavista 3 h + kt -pohjaratkaisusta ja kerro meille, miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.


Kiitos vastauksestasi – haluatko kertoa vielä lisää?

As Oy Espoon Saunalahdenheikin huoneistojen pohjakuvat ovat parhaillaan suunnitteluvaiheessa. Voit tutustua alustavaan 4 h + kt -pohjaratkaisuun alla. Miten se vastaa sinun haaveitasi ja tarpeitasi? Minkälaisia muutoksia siihen toivoisit? Vastaa kirjoittamalla kommenttisi alla olevaan kenttään. Käytämme kyselyn tuloksia apuna uusien kohteidemme suunnittelussa.


Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki

Reelinkikatu 3, 02330 Espoo

  • Suunnitteilla
  • RS-kohde
  • Lunastettava vuokratontti

Juuri sopivan kotoinen

Espoon Reelinkikadulle on suunnitteilla uusi viihtyisän kotoisa asuntokohde. Aivan Kummelimetsän reunaan nousevaan 4-kerroksiseen Saunalahdenheikkiin on tämän hetken suunnitelmien mukaan tulossa noin 25 laadukasta asuntoa, joiden pohjakuvia pohditaan ja pyöritellään tällä hetkellä tarkkaan ja huolella erikoissuunnittelijoiden pöydillä.

Asuntoja on suunniteltu rakennettavan niin näppäriä yksiötä kuin kaksioitakin. Luvassa on lisäksi monia eri kokoisia ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia kolmioita – pinta-alaltaan jopa 120 neliötä. Kaikissa asunnoissa on tietenkin oma tilava ja lasitettu parveke, jolla nautit metsän raikkaasta tuoksusta ihanina kesäiltoina.

Metsän, meren ja palveluiden äärellä

Saunalahdenheikissä asut palveluiden äärellä metsän reunalla. Yhtiön tontti rajoittuu Kummelimetsään, eli pääset suoraan pihalta vehreään maastoon kevyelle happihyppelyille tai reippaamman liikunnan pariin. Ulkoilureitti kohti Kummelivuoren lakea lähtee kätevästi heti tontin kulmalta. Meren rantaankin on matkaa vain kilometri – Saunalahdessa lepää niin keho kuin mieli.

Rauhallisen yleistunnelman ohella alue kehittyy hyvää vauhtia: kasvava palvelukeskittymä päivittäistavarakauppoineen ja kirjastoineen sijaitsee lähes Saunalahdenheikin vieressä. Täältä hurautat Länsiväylälle kahdessa minuutissa, ja siitä edelleen Helsingin ytimeen alle puolessa tunnissa. Unohtamatta Kivenlahden tulevaa metroasemaa, joka on vain 20 minuutin kävelyn päässä.

Saunalahdenheikin asemakaavaa ja maisemia

Yli 20 vuotta luotettavaa ja laadukasta rakentamista

Varte-konserni on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista talorakennusalan yrityksistä. Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus korkeatasoisesta rakentamisesta niin asuintalojen, teollisuusrakennusten kuin julkisten rakennusten saralla. Toimintamme tärkeimpiä lähtökohtia ovat laadukkuus, luotettavuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Varte tekee kotihaaveista totta. Me rakennamme kuin itsellemme tekisimme.

Kiinnostuitko?
Ota Ariin yhteyttä:

puh. 0500 244 550
ari.riikonen@varte.fi

Ari Riikonen