Siirry sisältöön
Saunalahdenheikki 19707
Varte-saunalahdenheikki-julkisivu
Taloyhtiö ja sijainti

Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki

Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki tarjoaa uuden kodin huolettomaan asumiseen ja sujuvaan arkeen. Hurmaava asuinkohde rakennetaan aivan Kummelimetsän laitaan, mutta silti kätevälle etäisyydelle Saunalahden keskustan palveluista. Saunalahdenheikki on yksiportainen ja viisikerroksinen talo, johon rakennetaan yhteensä 25 kodikasta asuntoa. Pinta-aloja ja pohjaratkaisuja on tarjolla moneen makuun, tarpeeseen ja elämäntilanteeseen.

Saunalahdenheikki on turvallinen rs-kohde. Rakentamisvaiheessa myytävien asuntojen ostajien  edut suojataan asuntokauppalain 2. luvun mukaisella turvajärjestelmällä.

Yhtiön tontti on vuokratontilla ja osakkeenomistajilla on mahdollisuus lunastaa huoneistokohtainen tontinosuus. Taloyhtiö on savuton.

Arki rullaa viihtyisästi

Huolella suunniteltuja asuntoja löytyy kooltaan 1–4 huoneen ja 27–120 neliön väliltä. Jokaisessa asunnossa on tilava ja lasitettu parveke, joka kutsuu nauttimaan Kummelimetsän raikkaasta tuoksusta kesäiltoina. Kuumina kesäöinä on parasta kun kotia viilentää jäähdytys, joka on ollut mahdollista asennuttaa asuntoon rakentamisen yhteydessä.

Taloyhtiön yhteiset tilat ovat Saunalahdenheikissä enemmän kuin mallillaan – ne tekevät asukkaiden arjesta sujuvaa ja viihtyisää. Ensimmäisessä kerroksessa on pesutupa ja kuivaushuone sekä saunaosasto, jonka yhteydessä on monitoimitila vaikkapa kuntoilukäyttöön. Jokaisella asunnolla on oma irtainvarastonsa ja lisäksi yhtiössä on erikseen osakkeina myytäviä varastotiloja. Myös polkupyörille, lastenrattaille ja ulkoiluvälineille on yhtiössä omat säilytystilansa.

Saunalahdenheikin vehreä piha-alue sijoittuu talon ympärille ja pihakannen päälle aivan metsän reunalle. Pihakannen alapuolella sijaitseva autohalli pitää autot hyvässä sääsuojassa.

Tutustu asuntoihin
  • Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki
  • Osoite Reelinkikatu 3, 02330 Espoo
  • Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
  • Energialuokka
  • Kerrosten lukumäärä 5
  • Arvioitu valmistuminen 2022
  • Tontti Vuokrattu
  • Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Icon

suunnittelussa

Vaikuta suunnitteluun!Esimarkkinointi-vaiheessa voitottaa kantaa asuntopohjiin javaikuttaa yhtiön suunnitelmiin.

Icon

Ennakkomarkkinointi

Ennakkomarkkinointi-vaiheessa voit varata mieleisesi kodin. Varaaminen onnistuu helposti ASUNNOT-sivun kautta.

Icon

Rakenteilla

Yhtiö on rakenteilla ja asunnot myynnissä. Arvioitu valmistuminen 1/2022. Vapaana olevat kodit löydät ASUNNOT-sivulta.

Icon

muuttovalmis

Yhtiö on valmistunut KK/VUOSI ja onnelliset asukkaat muuttaneet koteihinsa. Viimeiset vapaana olevat kodit löydät ASUNNOT-sivulta.

Saunalahti asuinalueena

Saunalahti on kasvava ja kehittyvä mutta silti tunnelmaltaan varsin leppoisa kaupunginosa läntisessä Espoossa. Saunalahdenheikki sijaitsee Saunalahden palvelukeskittymän läheisyydessä.

Varte-saunalahdenheikki-Olohuone-visualisointi-1800x1013

Ilmanviilennin

Saatavilla huoneistokohtainen ilmanviilennin

Saunalahdenheikin asuntoihin on saatavilla huoneistokohtainen ilmanviilennin.

Varte-tapiolanheikki-visualisointi-kuntoiluhuone

Kuntoiluhuone

Monitoimitilassa kuntolaitteita

Saunalahdenheikin monitoimitilaan laitetaan valmiiksi hyvät kuntoiluvälineet, joilla ylläpidät kuntoasi.

Varte-saunalahdenheikki-julkisivu-1932x1091

Varastotiloja

Myytäviä varastotiloja

Saunalahdenheikistä löytyy erillisiä ja tilavia varastotiloja, jotka myydään omina osakkeinaan. Lisäksi löytyy myös yksi moottoripyörävarasto.