Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki

Huolella harkittu on kaikin puolin kodikas!

Kodikkuus on hurmaava tunne, joka rakentuu muun muassa asunnon sijainnin, pohjaratkaisun ja sisustusmateriaalien ympärille. Aivan Kummelivuoren metsän reunaan rakennetaan uusi kodikas talo.

TERVETULOA SAUNALAHDENHEIKKIIN!

As Oy Espoon Saunalahdenheikki

Rakenteilla

Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki

  • Reelinkikatu 3, 02330 Espoo
  • Kerrostalo, 5 kerrosta
  • Lunastettava vuokratontti
  • Kaukolämpö / EL=B

Arvioitu valmistumisaika 2/2022

Pikkuisen parempaa elämää Saunalahdessa

Asunto Oy Espoon Saunalahdenheikki tarjoaa uuden kodin huolettomaan asumiseen ja sujuvaan arkeen. Hurmaava asuinkohde rakennetaan aivan Kummelimetsän laitaan, mutta silti kätevälle etäisyydelle Saunalahden keskustan palveluista. Saunalahdenheikki on yksiportainen ja viisikerroksinen talo, johon rakennetaan yhteensä 25 kodikasta asuntoa. Pinta-aloja ja pohjaratkaisuja on tarjolla moneen makuun, tarpeeseen ja elämäntilanteeseen.

Huolella suunniteltuja asuntoja löytyy kooltaan 1–4 huoneen ja 27–120 neliön väliltä. Jokaisessa asunnossa on tilava ja lasitettu parveke, joka kutsuu nauttimaan Kummelimetsän raikkaasta tuoksusta kesäiltoina. Kuumina kesäöinä on parasta kun kotia viilentää jäähdytys, joka on ollut mahdollista asennuttaa asuntoon rakentamisen yhteydessä. Yhtiön tontti on vuokratontilla ja osakkeenomistajilla on mahdollisuus lunastaa huoneistokohtainen tontinosuus. Taloyhtiö on savuton.

Arki rullaa viihtyisästi

Taloyhtiön yhteiset tilat ovat Saunalahdenheikissä enemmän kuin mallillaan – ne tekevät asukkaiden arjesta sujuvaa ja viihtyisää. Ensimmäisessä kerroksessa on pesutupa ja kuivaushuone sekä saunaosasto, jonka yhteydessä on monitoimitila vaikkapa kuntoilukäyttöön. Jokaisella asunnolla on oma irtainvarastonsa ja lisäksi yhtiössä on erikseen osakkeina myytäviä varastotiloja. Myös polkupyörille, lastenrattaille ja ulkoiluvälineille on yhtiössä omat säilytystilansa.

Saunalahdenheikin vehreä piha-alue sijoittuu talon ympärille ja pihakannen päälle aivan metsän reunalle. Pihakannen alapuolella sijaitseva autohalli pitää autot hyvässä sääsuojassa.

Saunalahdenheikki on turvallinen rs-kohde. Rakentamisvaiheessa myytävien asuntojen ostajien  edut suojataan asuntokauppalain 2. luvun mukaisella turvajärjestelmällä.

Ajattoman tyylikäs ja leppoisan kodikas

Saunalahdenheikin sisustusteemojen suunnittelussa on inspiraatio poimittu luonnosta. Harmoniset ja trendikkäät vaaleat sävyt ovat tärkeässä roolissa jokaisen teeman väripaletissa. Materiaalit ovat laadukkaita ja tyyliltään ajan hammasta kestäviä. Myös asuntojen kaikki kiinteät kalusteet ovat tasokkaita ja huolella harkittuja.

Tiesithän, että ehdit vaikuttamaan uuden kotisi pohjaratkaisuun ja materiaaleihin, kun olet mukana suunnittelemassa kotia heti ennakkomarkkinoinnin aikana.  Ota yhteyttä!

Tutustu heti pintamateriaaleihin

Voit kokeilla itse miltä näyttää asunnon hintaan kuuluvat eri pintamateriaalit keittiössä tai kylpyhuoneessa. Kokeile miltä näyttää eri työtasot keittiönkaappien kanssa tai mikä laattaväri miellyttää eniten silmää.

Lisävalinnat ovat mahdollisia ja niistä saat lisätietoa myyjältä tai sisustussuunnittelijaltamme.

KOKEILE JA KATSO MATERIAALEJA TÄSTÄ

KAISLA
Kaisla on raikas ja kodikas kokonaisuus. Materiaalit luovat tilaan rauhallista, eleganttia ja lämmintä harmoniaa. Pehmeät sävyt ja kaunis tammiparketti tekevät tilasta skandinaavisen ja  puhdassävyisen kokonaisuuden. Lämmin tunnelma seuraa mukana myös kylpytiloihin.

LUMME
Lumme on vaalea ja ylellinen kokonaisuus, joka luo tilaan helmeilevän hehkun. Materiaalit ovat väritykseltään klassisia ja seinäpintoja kaunistaa taitettu valkoinen värisävy. Kosteissa tiloissa huokuu spa-henkinen tunnelma upeiden vaaleiden sävyjen ympäröimänä.

KAARNA
Kaarna on ajaton ja tyylikäs kokonaisuus. Laadukkaat materiaalit, selkeät linjat, sekä upeat harmaan sävyt luovat tilaan lumoavan utuisen tunnelman, joka jatkuu läpi kosteiden tilojen. Tämä sisustustyyli ilahduttaa myös pimeinä vuodenaikoina.

Tutustu materiaaliesitteeseen

Pääset tutustumaan kohteen materiaaliesitteeseen. Saat asuntomyynniltä tarkemmat tiedot pintamateriaaleista mitkä asuntoon on rakentamisen aikana valittu.

TUTUSTU MATERIAALIESITTEESEEN TÄSTÄ

Huolella harkittu on kaikin puolin kodikas

Asunnon varaaminen on helppoa

Voit tehdä heti vapaaseen asuntoon alustavan asuntovarauksen klikkaamalla yläpuolelta huoneiston riviä ja sitten "Varaa". Asuntomyyntimme ottaa sinuun yhteyttä varaustiedot saatuaan ja vahvistaa alustavan asuntovarauksen. Alustava asuntovaraus on voimassa 5 arkipäivää, jonka jälkeen asunto joko vapautetaan varauksesta tai edetään asuntokaupoille.

Asunnot ja varaustilanne

Huoneiston lisätiedot avautuvat huoneistoa klikkaamalla

Nro. Tyyppi Pinta-ala M2 Velaton hinta Myyntihinta Tontin lunastushinta Hoitovastike Rahoitusvastike Rahoitusvastike 2 Tonttivastike Saatavuus
A1 2H+KT 39 Myyty
A2 2H+KT 42.5 Myyty
A3 3H+KT 56 Myyty
A4 3H+KT+S 75.5 310.177 126.498 74.448 271.80 168.91 904.40 285.39 Vapaa
A5 2H+KT+S 52.5 Myyty
A6 3H+KT 67 Myyty
A7 2H+KT 39 Myyty
A8 1H+KT 27 Myyty
A9 1H+KT 27 Myyty
A10 3H+KT 56 232.574 95.850 55.219 201.60 125.73 673.20 211.68 Varattu
A11 3H+KT+S 75.5 Myyty
A12 2H+KT+S 52.5 Myyty
A13 3H+KT 67 Myyty
A14 2H+KT 39 Myyty
A15 1H+KT 27 Myyty
A16 1H+KT 27 Myyty
A17 3H+KT 56 Myyty
A18 3H+KT+S 75.5 325.984 132.638 74.448 271.80 177.80 952.00 285.39 Vapaa
A19 2H+KT+S 52.5 Myyty
A20 3H+KT 67 Myyty
A21 2H+KT 39 Myyty
A22 2H+KT+S 55.5 Myyty
A23 3H+KT 56 Myyty
A24 3H+KT+S 75.5 Myyty
A25 4H+KT+S 119.5 Myyty

Vihreä-pallo = ei varauksia, Keltainen-pallo = alustava varaus, Punainen-pallo = kirjallinen varaus

 

Yli 20 vuotta luotettavaa ja laadukasta rakentamista

Varte-konserni on yksi Suomen suurimmista perheomisteisista talorakennusalan yrityksistä. Meillä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus korkeatasoisesta rakentamisesta niin asuintalojen, teollisuusrakennusten kuin julkisten rakennusten saralla. Toimintamme tärkeimpiä lähtökohtia ovat laadukkuus, luotettavuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys.

Varte tekee kotihaaveista totta. Me rakennamme kuin itsellemme tekisimme.

Ota yhteyttä:

Minna Hyyrynen, myyntipäällikkö
044 333 2207 | minna.hyyrynen@varte.fi

Metsän, meren ja palveluiden äärellä

Saunalahti on kasvava ja kehittyvä mutta silti tunnelmaltaan varsin leppoisa kaupunginosa läntisessä Espoossa. Saunalahdenheikki sijaitsee Saunalahden palvelukeskittymän läheisyydessä. Päivittäistavarakauppa, kirjasto ja monet muut arjen palvelut ovat täällä asuvalle kätevästi käsillä. Saunalahdenheikin leimallisin ominaisuus on kuitenkin sen vehreys. Taloyhtiön tontti sijaitsee aivan Kummelimetsän laidalla. Unohtaa ei sovi luonnonkaunista Kallvikin uimarantaa tai Espoon rantoja kiertävää Rantaraittia, jotka tarjoavat oman rentouttavan mausteensa Saunalahdenheikin asukkaan arkeen – täällä lepää niin keho kuin mieli.

Kätevät kulkuyhteydet joka suuntaan

Saunalahdenheikin sijainti on oivallinen myös kulkuyhteyksien kannalta. Autoileva asukas hurauttaa Länsiväylälle kahdessa minuutissa, ja siitä edelleen Helsingin ytimeen alle puolessa tunnissa. Kivenlahteen, noin 20 minuutin kävelymatkan päähän, valmistuva metroasema nostaa valmistuessaan alueen yhteydet vielä entistäkin sujuvammalle uralle.