Skip to main content

Varaussopimus hyväksytty! Kiitos !

Seuraava askel on varausmaksun maksaminen. Tämä tapahtuu tilisiirtona.

Siirry maksamaan varausmaksu
Varte logo

Varaussopimus

Myyjä

Nimi:

Varte Oy (0974176-1)

Osoite:

Malmin kauppatie 8A, 00700 Helsinki

Puh:

029 080 4040

Varaaja

Nimi:

Osoite:

Puh:

Email:

IBAN:

Sopimuksen kohde

Nimi:

Osoite:

Asunto:

Varausmaksutiedot

Saaja:

Varte Oy (0974176-1)

Tilinumero:

FI82 5750 0120 0757 43

Varausmaksu:

2000,00 €

Viesti:

kirjoita viestiin taloyhtiön nimi ja asunnon numero

Tällä sopimuksella myyjä varaa ennakkomarkkinoinnin aikana edellä mainitun asunnon ostattavaksi alustavin ehdoin. Sopimuksen vakuutena varaaja maksaa varausmaksun 7 vrk:n kuluessa varaussopimuksen allekirjoituksesta. Mikäli varausmaksua ei suoriteta, varaussopimus raukeaa.

Varausmaksu huomioidaan ensimmäisessä maksuerässä osana kauppahintaa. Ennen osakekauppaa, varauksen kohteena olevaan hankkeeseen tulee saada RS-valmius. Rakennushankkeen käynnistyminen edellyttää riittävän varausasteen syntymistä kohteen huoneistoihin. Lopullinen rakentamispäätös edellyttää noin 50 %:n varaustilannetta

Rakentamisen arvioitu etenemisaikataulu on esitetty esitteen ja hinnaston liitteessä. Kohteen aikataulu ja yksityiskohdat tarkennetaan ennen kauppakirjan allekirjoitusta.

Sopimus on voimassa 4 kuukautta sopimuksen allekirjoittamisesta. Varaajalla on oikeus purkaa varaussopimus ilmoittamalla siitä kirjallisesti myyjälle, jolloin myyjä palauttaa varausmaksun varaajan pankkitilille kokonaisuudessaan, eikä sille makseta korkoa.

Myyjällä on oikeus peruuttaa sopimus varauksen voimassaoloaikana, mikäli kohteelle ei saada riittävää varausastetta, RS-valmiutta tai rakentaja muutoin päättää keskeyttää ennakkomarkkinoinnin. Sopimuksen peruuntuessa myyjä palauttaa varausmaksun kokonaisuudessaan, eikä sille makseta korkoa.

Kun RS-valmius on saatu ja kaupanteko alkaa, varaajan tulee ilmoittaa myyjälle ostoaikomuksesta 2 viikon kuluessa, mikäli myyjä ei ole saanut ostajalta ilmoitusta tänä aikana myyjällä on oikeus purkaa tämä sopimus.

Päiväys:

Minna Hyyrynen, Myyntipäällikkö, Varte Oy

Downloading started...