Tasokasta asumista Tapiolassa

Espoon Tapiolaan on suunnitteilla uudiskohde, joka täyttää vaativimmankin kotihaaveilijan odotukset ja vaatimukset. Arkkitehtonisesti upea Espoon Tapiolanheikki erottuu joukosta paitsi ulkoasultaan myös tasokkuudellaan, joka näkyy kohteen toteutuksessa kautta linjan.

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuisen arvokohteen ensimmäisiin suunnitelmiin.
Kerro meille toiveistasi, me kuuntelemme sinua!

Moderniin kokonaisuuteen saatiin arkkitehtonista vaihtelua ja keveyttä kattokerroksen terassiasuntojen myötä.

Tapio Saarelainen, arkkitehti SAFA, Arkkitehtiryhmä A6 Oy

HModerniin kokonaisuuteen saatiin linjakasta leikkisyyttä kattokerroksen terassiasuntojen myötä.
Harri Koho, markkinointi- ja hallintojohtaja, Varte Oy

Tapiolanheikki tulee olemaan aivan uniikki asuinkohde – oikea ylpeydenaihe perheyrityksellemme.

Harri Koho, markkinointi- ja hallintojohtaja, Varte Oy

Korkeatasoisia asuntoja

Valmistuessaan Tapiolanheikki tulee olemaan viimeisen päälle komea asuintalo, joka tarjoaa mahdollisuuden viihtyisään ja korkeatasoiseen asumiseen. Pohja- ja tilaratkaisut suunnitellaan viimeistä piirtoa myöten huolella ja harkiten. 35–122 neliömetrin kokoisissa parvekkeellisissa asunnoissa riittää tilaa rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, oleiluun ja elämiseen. Asiakkaan niin toivoessa voidaan Tapiolanheikkiin toteuttaa neliöiltään vielä suurempiakin asuntoja. Aivan omalle ylellisyyden tasolleen nousevat kiinteistön ylimmän kerroksen päätyhuoneistot, joiden hulppeilta näköalaterasseilta avautuu upeat maisemat kaukaisuuteen.

Tapiolanheikin sisustuksen pintamateriaalivalinnoissa tullaan arvostamaan tyyliltään pelkistettyjä ja aikaa kestäviä valintoja, esimerkiksi aitoa puuta ja isoja lasipintoja. Keittiöiden varustelut tulevat olemaan laadultaan ensiluokkaisia: integroidut kodinkoneet viimeistelevät asuntojen yhtenäisen ja hienovaraisen tyylikkyyden. Ympärivuotinen asumismukavuus varmistetaan Tapiolanheikissä lattialämmityksen sekä jäähdyttävien ilmastointijärjestelmien avulla.

Taloyhtiön tiloihin on suunnitteilla sisäpihalle avautuva kuntosali ja sen yhteyteen edustava saunaosasto. Rakennuksen 1. kerrokseen suunnitellaan lämmin halli asukkaiden autoille ja muille ajoneuvoille.

Tapiolanheikin ennakkomarkkinointi aloitetaan syksyllä 2020.

Minkälainen pohjaratkaisu olisi sinun mieleesi?

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi haluaisimme kuulla myös sinun mielipiteesi Tapiolanheikin alustavista pohjaratkaisusuunnitelmista. Viimeistelemme asuntojen pohjapiirrokset asiakkaitamme kuunnellen.

Klikkaa pohjakuvat esille valitsemalla mieleisesi huoneluku alta. Voit tutustua pohjaratkaisuihin tarkemmin klikkaamalla ne suuremmiksi. Kun olet löytänyt suosikkisi, klikkaa merkki sen kohdalle. Lopuksi voit kirjoittaa meille viestin ja kertoa, mikä pohjassa on erityisen hyvää tai mitä sinä siinä muuttaisit.

Lämmin kiitos avustasi – me arvostamme mielipidettäsi.
Haluaisitko kuulla lisää Tapiolanheikistä?

Jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin saat sähköpostiisi ajantasaista tietoa Tapiolanheikin suunnitelmien ja rakentamisen etenemisestä. Lähetämme sinulle myös kohteen ennakkomarkkinointitiedot ennen ennakkomarkkinoinnin julkista aloitusta.
Kun syksy 2020 koittaa, kutsumme sinut lisäksi yksityistilaisuuteen, jossa kuulet tarkemmin Tapiolanheikin suunnitelmista ja pääset tapaamaan kohteen suunnitteluun osallistuvia henkilöitä.


Yhteyksien äärellä – luontoa ja palveluja lähellä

Tapiolanheikki rakennetaan kätevälle sijainnille Kehätie 1:n kupeeseen ja vehreiden puistoalueiden välittömään läheisyyteen. Tapiolan asukaspuisto, Maariniitty ja Silkkiniitty houkuttelevat nauttimaan raittiista ilmasta ja luonnon kauneudesta. Myös palvelut ovat alueella hyvin edustettuina ja esimerkiksi päivittäistavarakauppa löytyy kätevästi vain muutaman minuutin kävelyn päästä.

Kulttuurinnälkä on tällä alueella helppo pitää tyydytettynä: Espoon modernin taiteen museo EMMA sijaitsee noin 500 metrin päässä Tapiolanheikistä. Myös liikunnasta innostuvalle Tapiolanheikki on mitä mainioin asuinkohde, sillä niin Tapiola Golfiin kuin Tapiolan urheilupuistoon on matkaa omalta kotipihalta vain kilometrin verran.

Ari Riikonen, asuntomyyjä, Varte Oy

Arkkitehtuuri, sisustuksen pinnat, tekniset ratkaisut… Korkea laatu näkyy tässä kohteessa ihan kaikessa.

Ari Riikonen, rakennuttaja-asiamies, Varte Oy

Lisätietoja Tapiolanheikistä:
Asuntomyynti Ari Riikonen
puh. 0500 244 550 ari.riikonen@varte.fi