Siirry sisältöön
Varte-neuvotteluhuone1-kuva
Työpaikat

Rakennuttaja-asiamies / kokenut kiinteistösihteeri

Haemme Helsingin Malmin toimistolle uutta vartelaista

Varte

Tule tekemään töitä rakennuttaja-asiamiehen ja asuntomyynnin tueksi Malmin toimistollemme Helsinkiin. Haemme valmista rakennus-asiamiestä tai kokenutta kiinteistösihteeriä, joka haluaa kehittyä työssään. Työssäsi hoidat Varte-konsernin rakennushankkeiden hallinnollisia asioita, asiakaspalvelua ja mahdollisesti myyntiä. Toimenkuva tarkentuu ja työtehtävistä voidaan sopia sopivan henkilön löydyttyä.  

Tehtävässä edellytetään

Tehtävien hoitaminen vaatii, että ymmärrät kiinteistöalan keskeisimmät lainsäädännöt. Olet ripeä, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen työssäsi. Teet töitä tarkalla silmällä ja osaat kysyä tarvittaessa.

Odotamme sinulta kiinteistöalan työkokemusta ja asuntokauppalaki on sinulle entuudestaan tuttu. Sinun ei tarvitse vielä osata kaikkea, vaan kehityt varmasti työn ohessa. Mikäli et vielä ole tehnyt RAKI-tutkintoa, voit tehdä sen meillä työn ohessa. Etua työssä tuo LKV- tai KiAT-tutkinto.

TARJOAMME SINULLE

Pääset työskentelemään suomalaiseen rakennusalan perheyhtiöön, jossa töitä tehdään yhdessä. Olemme kasvaneet vakaasti vuosien saatossa ja nyt tarvitsemme lisää osaajia mukaan. Meillä jokainen vartelainen on tiimitekijä. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounas-, puhelin- sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Lisäksi käytössäsi on vartelaisena myös mm. pari moottoripyörää ja lomamökki.

HAE HETI

Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana ja teemme palkkauksen sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy kuitenkin viimeistään 15.8.2022. Pääset täyttämään hakemuksen hae-painikkeen kautta. Lisääthän mukaan palkkatoiveesi.


TÄYTÄ HAKEMUS LINKISTÄ > TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ
Käsittelemme ainoastaan linkin kautta jätetyt hakemukset. 

 

Lisätietoja tehtävästä:
Minna Hyyrynen, myyntipäällikkö, rakennuttaja-asiamies, loma-aikana yhteydenotto miel. sähköpostitse: minna.hyyrynen@varte.fi 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Työpaikat

Rakennuttaja-asiamies / kokenut kiinteistösihteeri

Varte 21.06.2022

Yhtiö

Varte Lahti rakentaa Etelä-Hämeen Osuuspankille uudet toimitilat

Varte 08.06.2022

Varte-kodit

Varten uudiskohde Kouvolaan rakenteille – Hopeaheikille rakennuslupa

Varte 02.06.2022