Siirry sisältöön
Työpaikat

KESÄTYÖHARJOITTELU PÄIJÄT-HÄME

Hae kesätöihin haalari- tai työnjohtotehtäviin Vartelle saat hyvää työkokemusta talonrakennusalalta.

Varte

Varte-kuvituskuva-henkilosto-1600x

Haemme kesätyöharjoittelijoita rakennustyömaille. Työmaitamme sijaitsee Päijät-Hämeessä ja Keski-Uudellamaalla.

Varte on Kouvolasta lähtöisin perheomistuksessa oleva talonrakennusalan yritys. Varte Oy toimii konsernin emoyhtiönä toimien pääkaupunkisudulla. Tytäryhtiö Varte Lahti Oy vastaa Päijät-Hämeen alueella rakentamisesta ja tytäryhtiö Varte Lappeenranta Oy:n toiminta-alue kattaa koko Kaakkois-Suomen.

Kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla työnjohdossa sekä rakennustyömaan eri tehtävissä esim. kirves- tai rakennusmiehen tehtävissä. Meillä pääset oikeisiin hommiin työmaalle harjoittelemaan talojen rakentamista ja saat kunnon työkokemusta, josta on varmasti hyötyä. 

Täytä kesätyöhakemus ja kerrothan samalla vapaamuotoisesti minkälaisiin tehtäviin olisit halukas pääsemään kesäharjoittelijaksi. Kerro kuka olet, mitä olet opiskellut, missä vaiheessa opintosi ovat ja oletko jo tehnyt töitä rakennusalan työmailla? Aikaisemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi perusteella voimme räätälöidä työtehtäviäsi ja töiden ajanjakson voimme yhdessä sopia. Kerro myös sijainti mikä sopisi sinulle parhaiten. Etua haussa tuo opinnot/kokemus alalta ja työturvallisuuskortti.

Vartelaisia on tätä nykyä jo yli 200 ja työmaita on käynnissä samanaikaisesti noin 30. Olemme rakentaneet jo yli 30 vuotta. Teimme 30.9.2023 päättyneellä tilikaudella konsernissa 198,7 miljoonan liikevaihdon. Meidät tunnetaan luotettavana ja muuntautumiskykyisenä rakentajana sekä ennen kaikkea laadukkaasta toiminnastamme. Olemme rakennusalan kannattavimpia yrityksiä, sen perustana ovat ihmiset ja henkilöstömme hyvinvointi.  Lue yrityksestä lisää tästä.

Tule tekemään töitä kanssamme!

Hakuaika päättyy 28.2.2023.

TÄYTÄ HAKEMUS LINKISTÄ >> TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ
Käsittelemme ainoastaan linkin kautta jätetyt hakemukset. 

 

Lue Amandan ja Vilensin kesätyökokemuksista Vartella: https://www.varte.fi/varte/ajankohtaista/kesaharjoittelu-vartella-2022

 

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Varte-kodit

Aktiivisen elämän Ruoriniemi

Varte 16.02.2024

Hekan asuinkerrostalo
Urakat

Varte toteuttaa Hekalle 228 asunnon peruskorjausurakan

Varte 30.01.2024

Vartelaiset

Varten kesätyöhaku 2024

Varte 22.01.2024