Siirry sisältöön

Kohde

UuSIA ASUNTOJA pohjois-tapiolaan

Suunnittelemme uusia tasokkaita asuntoja Pohjois-Tapiolan alueelle. Tilaamalla sivun lopusta uutiskirjeen, saat tietoa kun kohteiden suunnittelu etenee. Lähetämme ennakkoon tietoa, kun kohteen ennakkomarkkinointi lähestyy ja varmistamme, että pääset varaamaan uuden kodin ensimmäisten joukossa. 

 

Varte-Tapiolanheikki-olohuone-visualisointikuva-1920

 

HANKE: Asunto Oy Espoon Kvartsiheikki I

VALKJÄRVENTIE 7, 02130 ESPOO

Valkjärventie 7 -kohteeseen on alustavissa suunnitelmissa suunniteltu rivi- ja paritalo asuntoja sekä kerrostaloasuntoja.

Kohteen suunnittelussa on peruslähtökohtana ollut kehittää maankäyttöä ja uudisrakentamista siten, että se ottaa huomioon Tapiolan edustamat arvot ja  perinteet sekä rakentuu Tapiolan periaatteiden mukaisesti maiseman ja maaston ehdoilla ympäröivään rakennuskantaan ja mittakaavaan. 

Kaavakehityksen edetessä tämän hetken arvio on käynnistää ennakkomarkkinointi 2023 aikana.

valkjärventie

 

 

HANKE: Asunto Oy Espoon Platinaheikki

TIETÄJÄNTIE 13 , 02130 ESPOO

Tietäjäntie 13 -kohteeseen on alustavissa suunnitelmissa suunniteltu erikokoisia 1-4 huoneen  kerrostaloasuntoja.

Tapiolan perinteet, missä asuinrakennusten rima oli asetettu korkealle on pyritty jatkamaan myös Tietäjäntie 13 -kohdetta suunniteltaessa. Tavoitteena on luoda alueen ympäristö huomioiden korkeatasoinen täydennysrakennuskokonaisuus.

Kaavakehityksen edetessä tämän hetken arvio on käynnistää ennakkomarkkinointi 2023 aikana.

tietäjäntie-luonnos

 

 

 TILAA KOHTEISTA POSTIA

Tilaa kohteista uutiskirje, niin kerromme sinulle kun kohteen suunnittelu etenee ja pääset varaamaan uuden kodin ensimmäisten joukossa. Järjestämme myös ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista asiakastilaisuuden missä kerromme kohteesta lähemmin. Lähetämme kutsun kaikille kohteesta postia tilanneille. 

 

Tilaa kohteista postia