Vantaan Koivuhaka
Varte kehittää yli 350 asunnon korttelia Koivuhakaan

Sijoita sijaintiin.

Kun sekä luonto ja ulkoilumaastot että kaikki kuviteltavissa olevat palvelut ovat kävelymatkan päässä, voi kohteesta huoletta käyttää tuttua ilmaisua ”loistava sijainti”. Autolla liikkuen Kehä III:selle on vain muutama minuutti, Tikkurilan asemalle ja kauppakeskus Jumboon noin 3km. Varte kehittää entistä Vantaan Energian aluetta aivan Viertolan ja Koivuhaan omakotitaloalueen rajalla. Pelkästään Koivuhaassa ja Tikkurilassa on yli 10 000 työpaikkaa. Lisäksi Helsinki-Vantaan Lentoaseman alue työllistää yli 20 000 henkilöä ja alueella asumisen tarpeet lisääntyvät koko ajan väestönkasvun myötä.

Koulut, päiväkodit sekä kattavat sosiaali –ja terveyspalvelut löytyvät muutaman kilometrin säteellä. Niin ikään ulkoilu- ja harrastuspaikat sekä kattavat kaupalliset sijaitsevat lyhyen matkan päässä. Koivuhaka on monessa mielessä täydellinen asuinpaikka ja tarjoaa vaihtoehdon Tikkurilan keskustalle.

Alueelle on tulossa sijoituskäyttöön optimoituja moderneja kerrostaloasuntoja, joissa noin puolet energiasta tuotetaan uusiutuvalla energialla kuten maalämmöllä ja aurinkokennoilla. Uusiutuvan energian käyttö mahdollistaa taloihin tavallista kaukolämpöä edullisemmat käyttökustannukset ja tarjoaa vihreän kilpailuedun asuntojen vuokralaismarkkinaan. Varten Koivuhaan kohteet ovat aloitusvalmiudessa keväällä 2017.

SIJOITTAJILLE TARJOAMME

  • Sopivan kokoisen huoneistotarjooman
  • Vetovoimaisen ja kehittyvän alueen
  • Väestörakenteen, joka takaa jatkuvan kysynnän
  • Luotettavan perheyhtiön laadun

Projektimyynti ja hankekehitys:

0290804000
varte@varte.fi
Tilaa Varte Oy:n uutiskirje. Saat ajankohtaisia uutisia Varten toiminnasta. Tilaa tästä.