KERAVAN JAAKKOLA UUDISTUU

Palopellonkatu 8-10

Keravan Alikeravan kaupunginosassa sijaitsevalle Palopellonkadulle on suunnitteilla kerrostaloja.

Ensimmäisten talojen rakentaminen on suunniteltu alkavan jo vuoden 2020 alussa.

Pikkuisen parempaa elämää Jaakkolassa

Kerava on hyvän elämän kaupunki ja Jaakkola tarjoaa lähitulevaisuudessa uuden kodin hyvään asumiseen.

Palopellonkatu 8 ja 10 tontit sijaitsevat Keravan Alikeravan kaupunginosan kehittyvällä Jaakkolan asuinalueella. Jaakkolassa on vielä pienteollisuusaluetta, jota kehittäessä Kerava on halunnut säilyttää alueella reipasta teollista henkeä mutta kuitenkin huomioiden vehreyden.

Palopellonkatu 8 ja 10 tonteille on suunnitteilla kahdeksan erilaista kerrostaloa, jotka ovat 8-12 kerroksisia. Arkkitehtina toimii Arkkitehtipalvelu. Aluetta suunniteltaessa alueen urbaanisuus on haluttu olevan mukana suunnitelmissa, niin talon ulkopuolella kuin myös asuntojen pintamateriaalien valinnoissa.

Perheyhtiö Vartella on yli 20 vuoden kokemus luotettavasta ja korkeatasoisesta rakentamisesta!

Hyvän elämän kaupunki

Kerava on kaupunkina monipuolinen ja tarjoaa hyvän paikan asua. Jaakkolan pienteollisuus alue on kehittyvä asuinalue Alikeravan kaupunginosassa, jonka sydän tulee olevan alueen halki kulkeva puistokäytävä. Kehittyvän alueen suunnitelmissa on haluttu huomioida urbaanisuus ja vehreys.

Jaakkolan alueella tullaan edistämään kaupallisia toimintoja ja jo tällä hetkellä alueella toimii useita vapaa-ajan ja liikunnan palveluita tarjoavia yrityksiä. Jaakkolasta pääsee pyörällä ja kävellen pääsee helposti ja nopeasti joka puolelle. Alueen kehittyessä kevytliikenteen ratkaisuja pyritään alueella parantamaan entisestään.

Asunto Oy Keravan Palopellonheikki on suunnitteilla alueelle ensimmäiseksi RS-taloksi. Taloon on suunnitteilla noin 50-60 asuntoa, jotka ovat 1-3 huoneen erikokoisia koteja. Kaikissa asunnoissa tulee olemaan oma parveke ja osassa asuntoja oma sauna. Kohde tulee ennakkomarkkinointiin vuoden 2020 alussa.

Hyvät yhteydet

Keravan keskustan monipuoliset palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja lähietäisyydellä. Keskustan alue tarjoaa monipuoliset palvelut eri tarpeisiin, unohtamatta tietenkään palkittua ja keskieurooppalaisuutta huokuvaa Kauppakaaren kävelykatua. Keskustan palveluita halutaan myös kehittää entisestään vetovoimaisuuden ja viihtyisyyden nostamiseksi.

Yksi kaupungin pääväylistä on Alikeravantie, jota pitkin kulkee hyvät julkiset kulkuneuvot. Nopeat yhteydet Keravalta mahdollistaa Keravan rautatieasema, jolta on vain 29 kilometriä Helsingin päärautatieasemalle. Lähellä sijaitsevaa Lahden moottoritietä pitkin pääsee helposti bussilla tai omalla autolla, vaikka Utsjoelle saakka.

Tiedustelut

Varte Oy

Asuntomyynti

Ari Riikonen
p. 0500 244 550
etu.sukunimi@varte.fi