23.1.2017 Haemme palvelukseemme projektipäällikköä, työmaatoimihenkilöitä sekä asuntomyyjää

Oletko SINÄ uusi vartelainen?

Hae Vartelle töihin voimakkaasti kehittyvään ja kasvavaan yritykseen. Meillä pääset työskentelemään alan parhailla työvälineillä ja mukaan alan eturiviin. Olemme perheyritys, jota kehitetään tehdään pitkäjännitteisesti ja ihmiset ovat meillä muuta kuin lukuja. Toiminta-alueemme ovat Pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme, Kymenlaakso.

Haemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudun organisaatioomme:

23.1.2017 Projektipäällikköä

Työtehtäviisi kuuluu suunnittelunohjausta ja maanhankintaa, osallistut hankekehitykseen ja vastaat omista asiakkuuksistasi.

Käynnistämme keväällä 2017 Vantaan Koivuhakaan suuren omaperustaisen 300 asunnon aluerakennushankkeen, jossa voit tuoda kokemuksellasi lisäarvoa hankkeeseen.

Projektipäällikkönä vastaat asuntokohteidemme rakennesuunnittelun johtamisesta ja vastaat korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme. Ymmärrät hyvin asukkaidesi tarpeita ja toimit luontevasti yhteistyössä kaikkien projektin sidosryhmien.  Tehtäviisi kuuluvat muun muassa teknisten suunnittelun johtaminen, aikataulujen ja talouden hallinta, muun projektiryhmän ohjaaminen sekä yhteydenpito hankkeen muihin osapuoliin.

Sinulla on kokemusta asuntorakentamisesta ja suunnittelun ohjauksesta. Olet diplomi-insinööri (DI) tai rakennusinsinööri (RI / ins. AMK) ja sinulla on 3-5 vuoden kokemus vastaavista rakennesuunnittelun hankkeista tai tehtävistä. Sinulla hyvät tiimityöskentelytaidot, asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen asenne sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Vahva kokemus on eduksi tulevassa tehtäväksi.

23.1.2017 Työmaatoimihenkilöitä

Haemme Pääkaupunkiseudun uudisrakentamis- ja korjausrakentamiskohteisiimme rakentamisen ammattilaisia. Tarjoamme sinulle paikan kehittyvässä perheyrityksessä ja alan parhaat rakentajat työtovereina. Vuoden 2017 aikana meillä on rakenteilla jopa 1600 asuntoa keskittyen pääkaupunkiseudulle ja osaamistasi arvostetaan ja se tulee varmasti käyttöön. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja toivomme kokemusta asuntorakentamisesta.

Lisätiedot tehtävistä sekä hakemukset:

Kai Heiskanen, tuotantojohtaja, 044 0266945, kai.heiskanen@varrte.fi

Jarkko ilkka, varatoimitusjohtaja, 040 519 0174, jarkko.ilkka@varrte.fi

23.1.2017 Asuntomyyjää / myynnin assistenttia

vakituiseen tehtävään kehittyvään talonrakennusalan perheyritykseen Helsingin toimipisteeseen. Odotamme sinulta energistä asennetta, kaupallisen alan koulutusta ja toivomme työkokemusta myynnin tai markkinoinnin tehtävissä. Kokemus asuntokaupan parissa työskentelystä on plussaa, muttei välttämätöntä.

Monipuoliseen työnkuvaasi Vartella tulevat kuulumaan asuntomyynti, mainosmateriaalien laadinta, markkinoinnin suunnitteluun osallistuminen ja muut asuntokauppaan liittyvät rutiinit. Osallistut myös toimiston juoksevien asioiden ja hallinnollisten tehtävien hoitamiseen.

Mikäli koet tehtävänkuvan omaksesi ja tahdot olla osa voimakkaasti kehittyvää yritystämme ja innostavaa työyhteisöämme, kuulemme sinusta mielellämme!

Lisätiedot tehtävästä sekä hakemukset 6.2.2017 mennessä.

Harri Koho, markkinointi- ja hallintojohtaja, harri.koho@varrte.fi, 050 501 6000