19.1.2016 Uudet asuntokohteet Vantaan Koivuhakaan myyntiin helmikuussa

 

 

VANTAAN KOIVUHAKA – HYVÄN ELÄMÄN KIINTOPISTE

Varte kehittää parhaillaan kuutta eri asuntohanketta Vantaan Koivuhakaan. Vantaan Koivuhakaan rakennetaan seuraavina vuosina yhteensä yli 300 asuntoa. Asunnoista noin puolet on kuluttajile myytäviä asuntoja ja toinen puoli ns. kovan rahan vuokra-asunnoiksi myytäviä.

Kohteet rakennetaan Peltolantielle ja Apilatielle erinomaisten palveluiden läheisyyteen. Tikkurilan asemalle on matkaa reilu kolme kilometria ja kauppakeskus Jumboon suunnilleen saman verran. Omalla autolla liikkuen Kehä III:sella olet muutamassa minuutissa ja Tuusulanväylää pitkin nopeasti Helsingin keskustassa.

Ensimmäiseksi kuluttajamarkkinointiin Vantaalla lähtevät As Oy Vantaan Apilaheikki ja As Oy Vantaan Koivuheikki. Apilaheikkiin rakennetaan 78,5m2 neljän huoneen paritalo-asuntoja  ja 107,5m2 erillistaloja. Apilaheikissä erinomaisen sijainnin lisäksi rahalle todella saa vastinetta. Koivuheikkiin rakennetaan nykyaikaisia kerrostaloasuntoja, josta löytyy kompakti vaihtoehto niin pariskunnille kuin asuntosijoittajillekin.

Anna yhteystietosi ja liity sisäpiiriin Vantaan asuntojen osalta:

Mikäli haluat ensimmäisenä päästä varaamaan asuntoja Koivuhaasta ensimmäisenä, lähetä meille yhteystietosi asuntomyyntiimme: myynti@varrte.fi