29.1.2016 Uusi korjausrakentamisen yksikkö Vartelle

Varte Oy perusti oman korjausrakentamisen yksikönsä 2015 vuoden lopulla Pääkaupunkiseudulle. Korjausrakentamisyksikkö keskittyy ensi sijaisesti ammattiomistajien kiinteistöjen peruskorjaushankkeisiin sekä erilaisiin kiinteistöjen käyttötarkoitusten muutoksiin sekä muihin kiinteistökehityshankkeisiin.

644A0019

”Korjausrakentamisen tarve kasvaa vuosi vuodelta ja korjausvelkaa on jopa kymmesosa koko Suomen rakennuskannan arvosta. Oikea-aikaisella perusparannuksella kiinteistöomistaja varmistaa omaisuutensa arvon säilymisen tulevaisuuteen” kertoo korjausrakentamisyksikköä Vartella johtava työpäällikkö Tuomas Juvonen.

Korjausrakentamisyksikön urakkasopimuksen allekirjoituksesta tiedotetaan helmikuun alussa.

 

Tuomas Juvonen

Tuomas Juvonen siirtyi Vartelle korjausrakentamisyksikön johtoon Uudenmaan Mestari-Rakentajilta, jossa Juvonen toimi korjausrakentamishankkeiden parissa lähes 20 vuotta.

Tuomas Juvonen
Korjausrakentaminen työpäällikkö

Puhelin 040 170 2743
etunimi.sukunimi@varrte.fi